Abdullah Avcı: Şehrin kupaya ihtiyacı var!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesi heyecanının ve motivasyonunun yüksek olduğunu ifade etti.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avcı şunları söyledi:

– Ligi 3. sırada bitirmeyi garantileyerek ilk hedefe ulaştık. İnişli, çıkışlı yollardan sonra bunu gerçekleştirdik. Şimdi Türkiye Kupası finaline hazırlanıyoruz. Trabzonspor 9 kez bu kupayı kazanmış, 10. kez buraya getirmek istiyoruz.

– Türkiye’nin büyük bir kulübü ile Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacağız. Oyunun konuşulduğu, bir futbol festivali olsun. Güzel oyunun konuşulduğu, hak edenin kazandığı bir maç olsun. Umarım karşılığını aldığımız bir müsabaka bizi bekliyor.

– Çalıştığım her kategoride hem oyunu geliştirmeye hem oyuncuyu geliştirmeye çalıştım. Bunun da tacı, süsü olan kupayı almak istedim. Hepsinde buna ulaştık. Türkiye Kupası’nda da oynadığım finaller var. Umarım bu bizim alnımıza yazılmışsa kazanırız.

– Türkiye Kupası Trabzonspor için de çok anlam ifade ediyor. Bu sene buna bütün şehrin de ihtiyacı var. Bizim de ihtiyacımız var. Başkanın, yönetim kurulunun da ihtiyacı var. Umarım perşembe günü bunun karşılığını alacağız.

– Ben tarihte zaten varım diye düşünüyorum. İnşallah bir tane daha ilave ederiz, o müzeye bir şey daha koyabiliriz. Onun için şu andaki heyecanım yüksek. Motivasyonumuz yüksek, takımın da olduğu, şehrin olduğu gibi. Doğru oyunla ve duygumuzu da içine sokup sonuç almak istiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx