Özel Çocuklar İçin Ortak Adım, Her Çocuk Bir Gelecek

Takeda, Topluma Katkı Yapmaya Devam Ediyor

244 yıllık geçmişiyle Takeda, faaliyetlerinde insanı merkeze alarak çeşitlilik ve kapsayıcılığı ön planda tutuyor. Takeda Türkiye, sosyal sürdürülebilirlik kapsamında fırsat eşitliğine odaklanarak toplumun ihtiyaçlarına uzun vadeli katkılar sağlamayı hedefliyor. Gönüllü ekibi, Tohum Otizm Vakfı ile iş birliği yaparak özel çocuklarla buluştu.

Takeda Türkiye’nin gönüllü ekibi, Ankara, İstanbul, İzmir ve Gaziantep’teki özel eğitim sınıflarında çocuklarla buluşarak onların sosyal gelişimlerini desteklemeye yönelik aktiviteler gerçekleştirdi. Bu etkinliklerde çocukların sosyal gelişimine katkı sağlanırken, aynı zamanda bayram havası oluşturuldu.

Takeda Türkiye Genel Müdürü Nura Aykanat’a Göre

“Takeda olarak sürdürülebilirlik yaklaşımımızla toplumun ihtiyaçlarına kalıcı çözümler sunmayı ve sosyal alanda değer yaratan projelere öncelik vermeyi önemsiyoruz.”

“Her çocuğun potansiyelini ortaya çıkarmak için fırsat eşitliğinin sağlanmasının önemine inanıyor ve Tohum Otizm Vakfı’na teşekkür ediyoruz.”

“Her Sınıf Bir Tohum” Projesi

Tohum Otizm Vakfı’nın “Her Sınıf Bir Tohum” projesine destek veren Takeda Türkiye, Sarıyer Uğur Erkey İlkokulu’ndaki özel gereksinimli çocukların eğitimine destek oldu. Ayrıca, vakıf sınıf öğretmenlerine ve okul personeline eğitimler verildi ve yaklaşık 250 kişiye ulaşıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

15 Temmuz resmi tatil mi, hangi güne denk geliyor? Hafta sonuyla 4 gün tatil ihtimali! İşte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tarihiyle ilgili detaylar

15 Temmuz hangi güne denk geliyor? 15 Temmuz resmi tatil mi bankalar ve resmi daireler açık mı? Temmuz ayında tatil planı yapacaklar merak içerisinde bu soruların cevabını araştırıyor. Merak edilen sorular resmi tatil takviminin açıklanmasıyla birlikte cevabını buldu. Peki, 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz tatili hafta sonuyla birleşerek 4 gün olur mu? İşte merak edilip araştırılan ayrıntılar…

ANKARA TRAFİĞE KAPALI YOLLAR 2 TEMMUZ 2025 | Bugün Ankara’da hangi yollar trafiğe kapatılacak, ne zaman açılacak? Bugün Ankara’da yollar neden kapalı, Anıt Caddesi trafiğe kapalı mı? Emniyet Müdürlüğü duyurdu!

Ankara’da bugün trafiğe kapalı yollar listesi 2 Temmuz 2025, Ankara Emniyet Müdürlüğü açıklamasıyla belli oldu. Başkentte düzenlenecek etkinlik nedeniyle, Ankara Emniyet Müdürlüğü trafiğe kapatılacak yolları ve caddeleri açıkladı. Saat 14.00’ten itibaren sürücüler kapatılacak yollara giriş yapamayacak ve alternatif güzergâhlara yönlendirilecekler. Ayrıca, Kazım Karabekir Caddesi Celal Bayar Bulvarı, GMK Bulvarı’nın Strazburg Caddesi Dögol Caddesi’nin Beşevler Kavşağı ile Anadolu Meydanı gibi yollar da ihtiyaç halinde trafiğe kapatılacak. Peki, Ankara’da bugün hangi yollar kapalı, ne zaman açılacak, alternatif güzergahlar nereler? Anıt Caddesi trafiğe kapalı mı? İşte, 2 Temmuz 2025 Ankara trafiğe kapalı yollar listesi ve ayrıntılar.

İngilizce Yeterlik Sınavı başvuruları başladı mı? e-TEP ne zaman yapılacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Elektronik İngilizce Yeterlik Sınavı (e-TEP) uygulamasının ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor. Peki, İngilizce Yeterlik Sınavı başvuruları başladı mı? e-TEP ne zaman yapılacak?

AÖF yaz okulu kayıtları başladı mı? AÖF 2025 yaz okulu kayıtları nasıl yapılır, kayıt ücreti ne kadar?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2024-2025 öğretim yılı yaz okulu kayıtlarının nasıl ve nereden yapılacağı merak ediliyor. Peki, AÖF yaz okulu kayıtları başladı mı? AÖF 2025 yaz okulu kayıtları nasıl yapılır, kayıt ücreti ne kadar?

2025 MEB DYK yaz okullar ne zaman? MEB DYK yaz okullarına kimler katılabilir, hangi dersler var?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları nın ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Peki, 2025 MEB DYK yaz okullar ne zaman? MEB DYK yaz okullarına kimler katılabilir, hangi dersler var?

NATO ÜYESİ ÜLKELER 2025 | NATO’ya üye ülkeler hangileri, kaç ülke üye? NATO ne demek, ne zaman kuruldu, açılımı ne? İşte NATO’nun anlamı ve tarihi!

NATO üyesi ülkeler, NATO Zirvesi’nin ardından yeniden kamuoyunun gündemine geldi. Devlet ve hükûmet başkanlarının, ittifakın etkinlikleri ile ilgili kararlar almak için periyodik olarak bir araya geldikleri NATO Zirvesi, NATO üyesi olmayan ülkelerle ortaklıklar kurmak için kullanılır. Toplam 32 üyeden oluşan NATO 4 Nisan 1949 tarihinde kuruldu. Mart 2024 itibarıyla Bosna-Hersek, Gürcistan ve Ukrayna NATO’ya üyelik isteklerini resmen bildirdi. Türkiye’nin 1952 yılında dahil olduğu NATO, belirli maddeleri işleyişe koyarak üyelerinin bazı haklarını garanti altına almıştır. Peki, NATO’ya hangi ülkeler üye, NATO üyesi kaç ülke var, NATO ne demek? İşte, NATO’nun anlamı ve tarihi hakkında bilgiler.